Vrijwilliger worden?

Op 18 augustus is het weer zover: het Stiftfestival gaat dan van start met haar 15e editie en biedt acht dagen lang een enorme variatie aan concerten!

Dit vereist een stevige organisatie die hier uiteraard al maanden druk mee is. Tijdens het festival worden we bijgestaan door een aantal enthousiaste vrijwilligers. Zij helpen achter de schermen om alles goed te laten verlopen en voor de schermen zijn zij het aanspreekpunt voor onze bezoekers.

Of, positiever gezegd: een festival met een groot aantal enthousiaste vrijwilligers is extra gezellig en vele handen maken licht werk. We hebben al een team van trouwe vrijwilligers, maar het festival groeit! Dat betekent dat we nog meer vrijwilligers nodig hebben voor de publieksbegeleiding, artiestenopvang en assistentie backstage.

Wat krijg je er voor terug?

Je werkt in een enthousiast team aan een festival met prachtige muziek (die je uiteraard ook in alle rust kan beluisteren) op de mooiste locaties in Twente. We zorgen voor eten en drinken en een leuke afsluiting van het festival.

Ja, ik help graag mee!

Welkom! Geweldig dat je ons wilt helpen om ook dit jaar weer een prachtig festival te organiseren! Onder aan deze pagina kun je je aanmelden. Je krijgt zo snel mogelijk meer informatie en een bevestiging van je aanmelding.

Functies

Als vrijwilliger op het Stiftfestival ben je eigenlijk gastheer/vrouw voor de bezoekers. Jij draagt er aan bij dat alles goed en plezierig verloopt en dat de bezoekers volop van het festival kunnen genieten. Deze waardevolle rol kun je vervullen in verschillende functies.

  • Publieksbegeleiding: als publieksbegeleider zorg jij er samen met je collega’s voor dat de concertlocatie klaar staat voor ontvangst, het publiek welkom geheten wordt en uiteraard de kaarten gecontroleerd worden.
  • Kassa: tot aanvang van het concert verkoop je ter plekke nog kaarten. Ook controleer je de kaarten voor ieder concert.
  • Catering: team catering helpt de crewcateraars met hand en spandiensten en zorgt er voor dat musici en productieteam steeds lekker kunnen eten.
  • Podium: dit is voor de ware muziekliefhebber! Jij helpt bij concertvoorbereidingen en doet hand en spandiensten op de verschillende festivallokaties.
  • Runner: is er bij een concert onverwachte hulp nodig? Is er een klusje dat tussen wal en schip gevallen is? Moeten er wat spullen van A naar B gebracht worden? Runners to the rescue!
  • Vervoer: team vervoer zorgt er voor dat alle musici op tijd naar de concertlocaties gereden worden en ‘s avonds teruggebracht worden naar hun logeeradres.

Heb je nog vragen?

Mail dan naar info@stiftfestival.com , of meld je hieronder aan!

Herman Euverman, vrijwilligerscoördinator; mobile 06-53562027

PS

Kun je zelf niet? Stuur deze pagina door aan je vrienden/familie/collega’s. Hopelijk tot ziens op het Stiftfestival!

Aanmelden als vrijwilliger:

Naam:

Mobiel nummer:

Email

Interesse in ( meerdere keuzes mogelijk):

Beschikbaar:

Indien nee, Welke dagen wel beschikbaar:

Bij vragen, neem gerust contact op met Herman Euverman, vrijwilligers coordinator.
Mobiel nr: 0653562027
Of mail naar info@stiftfestival.com onder vermelding: vrijwilliger

Zodra we je aanmelding ontvangen hebben, wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Veel dank voor je enthousiasme!