Stift Zomerfestival 2019

U kunt vanaf nu tickets bestellen voor het Stift Zomerfestival 2019. Vroegboekkorting van € 2,50 op een aantal concerten tot 1 juli a.s.

* onder voorbehoud van wijzigingen

Vanaf deze editie hebben we onze kaartverkoop uitbesteed. Online en telefonisch bestellen wordt daardoor een stuk makkelijker. Uitgebreide informatie hierover is hier te vinden

NIEUW: Online kaartverkoop door Nationale Theaterkassa; placering Stiftskerk concerten

Online bestellen

De kaartverkoop voor het Stiftfestival wordt afgehandeld door de Nationale Theaterkassa. Klik op de TICKETS-pagina naast het programmaonderdeel naar keuze op “Tickets”. Kies het gewenste aantal kaarten en klik op “Ga verder”. Kies de plaatsen (indien van toepassing) en klik op “Ga verder”. Klaar met bestellen? Klik op “Afrekenen”. Meer kaarten, de Twickel lunch of diner? Klik in de rechter kolom op de tekst “reserveer meer tickets”.

Betaling via de website geschiedt via iDeal, credit card (extra kosten), met een Podiumcadeaukaart of VVV-bon.

De concerten in de Stiftskerk zijn geplaceerd en er zijn twee rangen voor het concert in de Plechelmusbasiliek. Voor de overige concerten geldt vrije plaatskeuze. De kaarten worden toegezonden per e-mail en dienen uitgeprint ( of op uw mobiele telefoon) meegenomen te worden naar het concert.

Telefonisch bestellen

De Nationale Theaterkassa is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09:00–21:00 uur en in het weekend van 10:00-20:00 uur via 0900-9203 (€ 0,45 pm). Per telefonische bestelling bedragen de boekingskosten € 3,50. Nadat de bestelling geplaatst is, wordt via email een link naar iDeal met een betalingsverzoek toegestuurd. De bestelling wordt pas definitief als de betaling binnen 5 dagen is ontvangen. Na 5 dagen vervalt de reservering. Na ontvangst van betaling worden de kaarten per email toegestuurd. Specifieke (rolstoel)plaatsen en wensen kunnen uitsluitend telefonisch worden doorgegeven.

Stiftfestival kassa

Bij ieder concert is er een kassa. Deze opent een uur voor de concerten. Betaling geschiedt contant of met pinpas. Creditcard-betalingen zijn hier niet mogelijk.

Uitverkocht?

Is een concert uitverkocht, dan worden vanaf een uur voor aanvang aan de kassa volgnummers uitgedeeld voor eventueel vrijgekomen plaatsen. Deze plaatsen worden vanaf een door de kassa-medewerker bepaald moment voor aanvang van het concert op volgnummer verkocht. Het ruilen van kaarten is helaas niet mogelijk. Ook verlenen wij geen restitutie. Indien u uw kaarten niet kunt gebruiken, vragen wij u iemand anders hier een plezier mee te doen.

Hulp met bestellen